Aktiviteter

Energi og engasjement

Her finner du et lite utvalg av aktiviteter som kan gjennomføres hos Eventgarden. Disse er våre bestselgere og vårt forslag til en «premium teambuildings-pakke». 

Energi og engasjement

Her finner du et lite utvalg av aktiviteter som kan gjennomføres hos Eventgarden. Disse er våre bestselgere og vårt forslag til en «premium teambuildings-pakke». 
Våre lokasjoner er åpne og vi har ukentlige eventer. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!
Utover de viste aktivitetene har vi en bred og variert meny bestående av 20 ulike aktiviteter, som kan kombineres for å skape din egen aktivitetsløype.
 

Utendørs aktiviteter

To og to lag starter på hver sin aktivitet. Etter 6 minutter rullerer man til neste post. Aktivitetene, inkludert informasjon i forkant og gjennomføring. 

Hinderløype med fatal visjon

Dette er en hinderløype der deltagerne blir utstyrt med briller som simulerer promille.  Deltagerne må passere hinder og sparke en ball i mål for poeng
 

Ladder-golf

Lagene kaster slynger mot en «stige» med tre trinn. De forskjellige trinnene gir forskjellig score når man treffer de. Flest poeng på 6 min vinner øvelsen.

 

Kjempe Sprettert

Stor sprettert, deltageren sikter seg inn på en blink ute i skogen, ammunisjon er poteter, flest antall fulltreffere vinner øvelsen.
 

Elektronisk skiskytterrifle

En morsom skyteøvelse som er helt ufarlig og 100 % sikker. Autentiske skiskytter rifler, skyter med laser mot blink. Laget med flest fulltreffere vinner øvelsen
 

Gameshow

Gameshow er et interaktivt quiz-show der oppgaver presenteres med lyd og bilde. En konferansier leder showet og det konkurreres i fem kategorier som favner de fleste, samt tre «hemmelige» kvitt eller dobbelt-oppgaver.
 
Det er også mulig å legge inn egne spørsmål og kategorier for å forankre faglige poenger etter en faglig seanse.
 
Gameshow er en lagoppgave der alle er med å bidra. Lengden på et Gameshow kan tilpasses, men det tar vanligvis ca. 45 min.
 
Selve spillet styres fra en plattform som vises på skjermene i lavvoen. Fem kategorier samt en linje som består av tre kvitt eller dobbelt-oppgaver med skjulte kategorier og vanskelighetsgrad.
 
Når vi går inn i siste fasen i Gameshow åpner vi for kvitt eller dobbelt-oppgavene og deltagerne kan gamble med opptjente sjetonger. Her gjelder det både å være taktisk og risikovillig for å ta hjem seieren. Dette kan kjøres for store og små grupper, digitalt og interaktivt, eller på den sjarmerende gamle måten med svarark.
 

Live musikk Quiz

Konseptet bygger på spørsmål om faktakunnskaper, gjenkjenning av melodier m.m. – samtidig som man ivaretar en inkluderende profil som inspirerer de konkurrerende lagenes medlemmer til å kaste alle hemninger og delta med hele seg!
 
Hele seansen ivaretas av to superrutinerte musikere som kan mer enn å holde seg til skjema. Når publikum plutselig tar av i allsang er gutta der med en gang! Her er det rom for impulsivitet og moro utover det som er planlagt!
 

Vi skreddersyr opplegget etter demografi og bedriftskultur.

Ta kontakt og få en Pop Quiz som passer deg og dine ansatte! Gjør deg klar til en hyggestund med latter, høy puls, fellesskap og stemning oppunder taket!
 
Trubaduren spiller 3 x 45 min, de første 45 min blir da en musikk quiz i beat for beat stil.
 
Bård Sørlie

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Bård Sørlie
Prosjekt / Partner
417 82 277 / baard@eventgarden.no
Ta kontakt med oss
Del denne siden på:
Dette er opplevelser du får hos oss
teambuilding-liste-2
Teambuilding
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
Gamblers night
julebord-liste
Julebord
Julebord
temafest-liste-2
Temafest
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
Konferanse
Oktoberfest hos Eventgarden
Oktoberfest
Oktoberfest
sommerfest-liste
Sommerfest
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Kick-off
Arrangement deadline hos Eventgarden
Deadline
Deadline
Se mer av hva vi kan arrangere
Event
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss