Event - Skap øyeblikk som varer

Eventgarden byr på helt unike konsepter i sammenhengen med events, teambuilding,arrangementer, konferanser eller firmafester. Kortreiste villmarksopplevelser – i komfortable omgivelser og med stor variasjon i aktivitetstilbudet.
Våre lokasjoner er åpne og vi har ukentlige eventer.
Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!
Teambuilding Eventgarden
Teambuilding
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
Gamblers night
deadline-liste
Deadline
Deadline
temafest-liste-2
Temafest
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
Konferanse
julebord-liste
Julebord
Julebord
sommerfest-liste
Sommerfest
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Kick-off
oktoberfest-liste
Oktoberfest
Oktoberfest
Alle våre konsepter for events og teambuilding er velprøvde, kvalitetssikrede og passer for grupper fra 20 til 600 personer.

Vi har ulike konsepter som kan tilpasses alle typer events. Du kan velge mellom forskjellige aktivitetsnivåer som kan gjennomføres både ute og inne, og som kan være både krevende og adrenalinfylte, eller humoristiske og sosiale.

Arrangementer og events i regi av Eventgarden vil garantert by på opplevelser og muligheter du ikke finner andre steder. Ta kontakt med oss for mer informasjon
 
Eksempler på event:
  • Kokkekamper
  • Musikkquiz
  • Gameshow
  • Aktivitetsløyper
  • Deadline – kodeknekking og etterforskning
  • Teambuilding
  • Temafest
  • Gamblers Night
  • Det store korslaget 


To unike arenaer for event

Våre arenaer for events ligger sentralt – ikke langt fra E6, og midt mellom Oslo og Gardermoen. Likevel vil du få opplevelsen av å være langt vekk, midt inne i skog og villmark. Våre arenaer Lavvo Lounge og Garden Lounge er både komfortable og trivelige, er svært fleksible og har fasiliteter du ikke finner andre steder.
 
Eventgarden er et eventbyrå som består av dedikerte prosjektledere. Vi har lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder.

Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med stor arbeidskapasitet, smittende humør og profesjonell tilstedeværelse. Vi har solid kompetanse innenfor alt som heter events, catering, servering og gjennomføring.

Dette sikrer våre kunder de beste opplevelsene til konkurransedyktige priser.
 
Del denne siden på:
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss