Teambuilding

Styrk engasjementet!

Teambuilding er en måte å effektivisere læring på. Det vil forbedre lagånd og kommunikasjon, samt skape bedre moral og produktivitet i bedriften.

Styrk engasjementet!

Teambuilding er en måte å effektivisere læring på. Teambuilding aktiviteter vil forbedre lagånd og kommunikasjon, samt skape bedre moral og produktivitet i bedriften.
Våre lokasjoner er åpne og vi har ukentlige eventer. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!

Teambuilding Aktiviteter skaper samhold!

Engasjement blant medarbeidere, og av og til kunder eller samarbeidspartnere, er en viktig del av teambuilding. Å jobbe som en gruppe med oppgaveløsing og konkrete mål, er en fantastisk metode for å utvikle kommunikasjonsferdigheter blant kollegaer gjennom teambuilding.
Våre teambuilding aktiviteter gir dere muligheten til å dra tilbake til kontoret med en forsterket lagånd og nye ferdigheter innen problemløsing. Kontakt oss om teambuilding idag!

Eksempler på teambuilding aktiviteter:

  • Kokkekamper
  • Musikkquiz
  • Gameshow
  • Aktivitetsløyper
  • Deadline – kodeknekking og etterforskning
  • Gamblers Night
  • Det store korslaget
Se våre prispakker
utsagn
Opplegget hos Eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll

Skreddersydde teambuilding aktiviteter

Eventgarden har fokus på teambuilding, relasjoner, engasjement og glede. Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et event for teambuilding.

Godt gjennomførte teambuilding aktiviteter virker inkluderende og motiverer til godt teamarbeid.

Vi skreddersyr gjerne ditt event med teambuilding aktiviteter ut fra ønsket sted og innhold for arrangementet. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement; fra krevende og adrenalinfylt, til humoristisk og sosialt. Våre dyktige og erfarne instruktører sørger for god instruksjon og sikker gjennomføring av alle teambuilding aktiviteter.

Eventbransjen og måten man gjennomfører teambuilding på, har forandret seg mye siden oppstarten vår i 2003 – og til det bedre, mener vi. Ved å ha drevet med teambuilding aktiviteter og andre typer events i alle disse årene, har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Vår erfaring med teambuilding skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt – men der vi leverer, skal vi være blant de aller beste. Vi kan teambuilding!
Kontakt oss for mer informasjon om teambuilding hos oss!
 
garden-med-logo-v2
Les mer om Garden lounge her
Garden lounge
lavvo-lounge
Les mer om Lavvo lounge her
Lavvo lounge
kokken-eventgarden
Møt vår sjefskokk! Vi er kjent for vår gode mat
Mat og drikke
Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere. Vi har lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke, våre kunder og teambuilding aktiviteter. Om dere skal ha et kundeevent, kick-off, julebord eller en konferanse har vi de rette lokasjonene, medarbeiderne og nettverket som skal til for at teambuilding eller andre typer arrangementer vil bli vellykket.
Bård Sørlie

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Bård Sørlie
Prosjekt / Partner
417 82 277 / baard@eventgarden.no
Ta kontakt med oss


Kort beskrivelse av noen teambuilding aktiviteter:


Utendørs teambuilding aktiviteter
Vi har en bred og variert meny bestående av rekke ulike utendørs teambuilding aktiviteter, som kan kombineres og skreddersys – slik at vi kan skape din helt egne aktivitetsløype.

Lagene starter på hver sin aktivitet, og etter 6 minutter rullerer man så til neste post i løypa. Det gis god instruksjon i forkant av gjennomføringen på hver post for å skape en perfekt teambuilding.

Hinderløype med fatal visjon
Dette er en litt utradisjonell hinderløype, der deltakerne blir utstyrt med briller som simulerer promille. Deltakerne må passere ulike hindre, som viser seg å ikke være like enkle som de vill vært i «edru» tilstand. Dette er en våre teambuilding aktiviteter som skaper både god latter og høy stemning.

Ladder-golf
Lagene kaster med slynger mot en «stige» med tre ulike trinn. De forskjellige trinnene har ulike målverdier og gir forskjellig poengscore når man treffer de. Det laget med flest poeng innenfor 6 minutter, går av med seieren. En fulltreffer innenfor teambuilding!

Kjempesprettert
Her benyttes en stor sprettert, og deltagerne sikter seg inn på en blink plassert ute i skogen – og der poteter benyttes som ammunisjon. Det laget som får inn flest fulltreffere, vinner øvelsen.

Elektronisk skiskytterrifle
En morsom skyteøvelse som er garantert ufarlig og som gjennomføres med 100 % sikkerhet. Det benyttes autentiske skiskytterrifler der man skyter med laser mot blinkene. Det laget som har flest blinkskudd, vinner øvelsen.

Gameshow
Gameshow er en interaktiv quiz, der oppgavene presenteres med lyd og bilde på skjerm. En konferansier leder showet og det konkurreres i fem almenne kategorier, samt tre «hemmelige» kvitt eller dobbelt-oppgaver.

Det er også mulig å legge inn egne spørsmål og kategorier for å forankre relevante og faglige poenger, som eksempelvis kan relateres til en forutgående, faglig seanse i en teambuilding.

Gameshow er en lagoppgave der alle deltar og er med på å bidra. Lengden på et gameshow er vanligvis ca. 45 minutter, men kan tilpasses etter behov. Dette er teambuilding der det gjelder å være både taktisk og risikovillig for å ta hjem seieren.

Live musikk Quiz
Konseptet bygger blant annet på spørsmål om musikalske faktakunnskaper og gjenkjenning av melodier. Arrangementet har en inkluderende profil – og inspirerer de konkurrerende lagene til å kaste alle hemninger og delta i teambuilding med både kropp og sjel!

Aktiviteten styres av to svært rutinerte musikere, som byr på langt mer enn bare å holde seg til et oppsatt skjema. Her er det rom for impulsivitet og moro som ikke nødvendigvis er planlagt på forhånd! Gjør deg klar til teambuilding med latter, høy puls og en stemning som står oppunder taket!
Bård Sørlie

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Bård Sørlie
Prosjekt / Partner
417 82 277 / baard@eventgarden.no
Ta kontakt med oss

 

Teambuilding aktiviteter knytter bånd

Når Eventgarden gjennomfører teambuilding aktiviteter i samarbeid med en kunde, handler det primært om relasjonsbygging mellom deltakerne. Her skapes gode opplevelser i fellesskap ved å gjennomføre små, enkle aktiviteter i grupper.

Deltakerne i gruppen får anledning til å bli bedre kjent, på en arena som skiller seg fra kontor og hverdag. Teambuilding bryter isen raskt gjennom tett samarbeid. Når man løser oppgaver sammen, oppstår også gode samtaler – og aktivitetene i en teambuilding fungerer som en sosial icebreaker.
 

Planlegging av teambuilding aktiviteter

Allerede i vårt første møte med en kunde som ønsker å gjennomføre en teambuilding, skaffer vi oss god oversikt. Vi gjør en behovsavklaring, både med hensyn til hvilket aktivitetskonsept som ønskes og hvordan gruppen for teambuilding er sammensatt. Vi skreddersyr aktiviteter etter bedriftskultur, interesser og demografi. Her tar man hensyn til alder, fysiske muligheter og begrensninger, samt tidligere erfaring – for å sikre at teambuilding og aktiviteter skal passe for alle.

Gjennom god planlegging sørger vi for skreddersøm – slik at et arrangement med teambuilding er gjennomtenkt og unikt, og helt tilpasset gruppe og målsetting. Dersom man ønsker å forsterke en faglig seanse i forbindelse med teambuilding, så kan praktiske oppgaver tilpasses dette. Vi tar regien for en teambuilding, organiserer effektivt og sørger for at logistikken flyter – enten arrangementet har 20 eller 300 deltakere.
 

Sikker gjennomføring av teambuilding aktiviteter

Eventgarden er opptatt av sikkerhet – uansett type teambuilding eller arrangement. Vi forbereder oss på både vær og vind med hensyn til sikkerheten, og stiller alltid med førstehjelpsutstyr og hjertestarter på arrangementene. All gjennomføring av teambuilding aktiviteter er kvalitetssikret på forhånd, og logistikken er gjennomgått og tilpasset hvert arrangement.

Målet er alltid å skape teambuilding med trygg og god stemning – og lave, senkede skuldre. Trivselsfaktoren skal være høy! Uansett når, hvor og hvordan – teambuilding skal være gøy!


Ofte stilte spørsmål

Hvem passer teambuilding for?
Hvordan planlegger man en teambuilding?
Hva er hensikten med teambuilding?
Må teambuilding dreie seg om den enkeltes arbeidsoppgaver?
Hvordan gjennomfører vi teambuilding på våre lokasjoner?
Hva er viktig å tenke på før man deltar på teambuilding?
Hva ønsker vi at deltagerne skal sitte igjen med når de har vært på teambuilding hos Eventgarden?
Hvilke verdier skaper teambuilding?
Hva legger vi i ordet teambuilding?
Del denne siden på:
Dette er opplevelser du får hos oss
teambuilding-liste-2
Teambuilding
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
Gamblers night
julebord-liste
Julebord
Julebord
temafest-liste-2
Temafest
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
Konferanse
Oktoberfest hos Eventgarden
Oktoberfest
Oktoberfest
sommerfest-liste
Sommerfest
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Kick-off
Arrangement deadline hos Eventgarden
Deadline
Deadline
Se mer av hva vi kan arrangere
Event
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss