Teambuilding

Styrk engasjementet!

Teambuilding er en måte å effektivisere læring på. Det vil forbedre lagånd og kommunikasjon, samt skape bedre moral og produktivitet i bedriften.

Styrk engasjementet!

Teambuilding er en måte å effektivisere læring på. Det vil forbedre lagånd og kommunikasjon, samt skape bedre moral og produktivitet i bedriften.

Teambuilding skaper samhold!

Engasjement blant medarbeidere, og av og til kunder eller samarbeidspartnere, er en viktig del av teambuilding. Å jobbe som en gruppe med oppgaveløsing og konkrete mål, er en fantastisk metode for å utvikle kommunikasjonsferdigheter blant kollegaer.
Dette gir dere muligheten til å dra tilbake til kontoret med en forsterket lagånd og nye ferdigheter innen problemløsing. Kontakt oss idag!

Eksempler på teambuilding:

  • Kokkekamper
  • Musikkquiz
  • Gameshow
  • Aktivitetsløyper
  • Deadline – kodeknekking og etterforskning
  • Gamblers Night
  • Det store korslaget
Se våre prispakker

Skreddersydd teambuilding

Eventgarden har fokus på teambuilding, relasjoner, engasjement og glede. Å engasjere medarbeidere, kunder eller samarbeidspartnere er en viktig del av et event for teambuilding.

Godt gjennomførte aktiviteter virker inkluderende og motiverer til godt teamarbeid.

Vi skreddersyr gjerne ditt event for teambuilding ut fra ønsket sted og innhold for arrangementet. Aktivitetsmeny og lokalitet tilpasses det enkelte arrangement; fra krevende og adrenalinfylt, til humoristisk og sosialt. Våre dyktige og erfarne instruktører sørger for god instruksjon og sikker gjennomføring.
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll

Eventbransjen og måten man gjennomfører teambuilding på, har forandret seg mye siden oppstarten vår i 2003 – og til det bedre, mener vi. Ved å ha drevet med teambuilding og andre typer events i alle disse årene, har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt – men der vi leverer, skal vi være blant de aller beste.
garden-med-logo-v2
Les mer om Garden lounge her
lavvo-lounge
Les mer om Lavvo lounge her
kokken-eventgarden
Møt vår sjefskokk! Vi er kjent for vår gode mat
Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere. Vi har lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke, våre kunder og teambuilding. Om dere skal ha et kundeevent, kick-off, julebord eller en konferanse har vi de rette lokasjonene, medarbeiderne og nettverket som skal til for at teambuilding eller andre typer arrangementer vil bli vellykket.
Bård Sørlie

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Bård Sørlie
Prosjekt / Partner
417 82 277 / baard@eventgarden.no
Ta kontakt med oss
Del denne siden på:
Dette er opplevelser du får hos oss
teambuilding-liste-2
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
temafest-liste-2
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
sommerfest-liste
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Se mer av hva vi kan arrangere
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss