Konferanse

Der ingen skulle tru...

Hva med en kortreist konferanse i helt nye og unike omgivelser? Eventgarden har fantastiske fasiliteter tilgjengelig – for å arrangere en annerledes og spesiell konferanse – midt mellom Oslo og Gardermoen.

Der ingen skulle tru...

Hva med en kortreist konferanse i helt nye og unike omgivelser? Eventgarden har fantastiske fasiliteter tilgjengelig – for å arrangere en annerledes og spesiell konferanse – midt mellom Oslo og Gardermoen.
Våre lokasjoner er åpne og vi har ukentlige eventer. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!
Her ligger våre egne arenaer Lavvo Lounge og Garden Lounge – som begge er perfekte for å arrangere en konferanse. Dersom man ønsker en ramme av villmark, friluft og natur rundt en konferanse, så er veien hit overraskende kort. Du bruker kun 5 minutter fra avkjøring fra E6.
På vår Lavvo Lounge arrangerer vi over 60 ulike arrangementer årlig. Vi har svært god kapasitet i en stor lavvo med varmestyring og høy komfort, og vår Lavvo Lounge kan ta imot fra 20 til 150 personer – litt avhengig av årstid. For et større arrangement eller en konferanse kan det leies inn flere lavvoer, og en konferanse kan enkelt bygges ut med kapasitet til over 350 personer.
 

I vår Lavvo Lounge kan vi by på et stort utvalg spennende aktiviteter som kan sette en spiss på en konferanse – sommer som vinter, og både inne og ute! Her kan du eksempelvis invitere til kokkekamper, musikkquiz med trubadur, gameshows og aktivitetsløyper.

Vi garanterer en konferanse utenom det vanlige, blant skog og villmark, her på vår Lavvo Lounge!

Vår Garden Lounge er perfekt tilrettelagt for ulike arrangementer og konferanser, både i friluft og innendørs. Stor terrasse og uteplass under «tak», tørt og varmt helårstelt og en villmarkshytte på 70 m2 gir en arrangementskapasitet på tilsammen 230 m2, og passer for 20-150 personer. Kapasiteten på vår Lavvo Lounge varierer noe i forhold til årstid.
 
Våre arenaer er oppsatt med:
 
  • Moderne audiovisuelt utstyr
  • Storformats-skjermer
  • Høyttaleranlegg.
garden-med-logo-v2
Les mer om Garden lounge her
Garden lounge
lavvo-lounge
Les mer om Lavvo lounge her
Lavvo lounge
kokken-eventgarden
Møt vår sjefskokk! Vi er kjent for vår gode mat
Mat og drikke
Vi har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidspartnere innen alt som heter konferanse, catering, servering og øvrig gjennomføring. Dette sikrer de beste opplevelsene du kan få på en litt annerledes konferanse, til konkurransedyktige priser.

Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med smittende godt humør og profesjonell tilstedeværelse.
 
Stian Bruaset

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Stian Bruaset
Kreativ leder / Partner
926 30 094 / stian@eventgarden.no
Ta kontakt med oss
Del denne siden på:
Dette er opplevelser du får hos oss
teambuilding-liste-2
Teambuilding
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
Gamblers night
julebord-liste
Julebord
Julebord
temafest-liste-2
Temafest
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
Konferanse
Oktoberfest hos Eventgarden
Oktoberfest
Oktoberfest
sommerfest-liste
Sommerfest
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Kick-off
Arrangement deadline hos Eventgarden
Deadline
Deadline
Se mer av hva vi kan arrangere
Event
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss