Eventbyrå

Tid, sted – og engasjement

Vi arrangerer alle typer events og arrangementer – på ulike lokasjoner og til alle tider. Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere, med lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder

Tid, sted – og engasjement

Vi arrangerer alle typer events og arrangementer – på ulike lokasjoner og til alle tider. Eventgarden eventbyrå består av dedikerte prosjektledere, med lang erfaring og et brennende engasjement for vårt yrke og våre kunder.
Våre lokasjoner er åpne og vi har ukentlige eventer. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!
Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med smittende humør og profesjonell tilstedeværelse. Vi har stor arbeidskapasitet og de riktige kontaktene innen alt som heter event, catering, servering og gjennomføring. Dette sikrer våre kunder de beste produktene til konkurransedyktige priser – uavhengig av tid og sted.


Full kontroll på alle events

Vi sørger for å ha full kontroll på ethvert event og arrangement. Men det handler også om å utvide horisonten og levetiden på arrangementene. Vi bidrar til å skape de rette forventingene, bygge opp og forsterke budskap underveis. Arrangementet trenger ikke være over når lysene slukkes.
 
Det å kunne tilby deltagerne full kontroll over arrangementet de skal delta på er like viktig, via egen eventsite, mobil agenda og én til én-kommunikasjon via sms – for oppdatert kommunikasjon ved forsinkelser, veibeskrivelser eller endringer som skjer «live» i løpet av arrangementet o.l.
 

Lang og trygg erfaring med events

Eventbransjen har forandret seg mye siden oppstarten vår i 2003 – og til det bedre mener vi. Ved å drive eventbyrå i alle disse årene har vi fått mulighet til å utvikle en unik spisskompetanse. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet. Vi skal ikke levere alt, men der vi leverer skal vi være blant de aller beste.
 
Vårt motto er: «Eventgarden er din trygghet til et vellykket arrangement».

Vi liker å gi våre samarbeidspartnere en garanti på at alt vi leverer blir vellykket. Samtidig er dette en setning vi alle har sterkt eierskap til og som er lett å identifisere seg med.
 
Stian Bruaset

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Stian Bruaset
Kreativ leder / Partner
926 30 094 / stian@eventgarden.no
Ta kontakt med oss
kick-off-liste
Les mer om kick-off her
Kick-off
lavvo-lounge
Les mer om Lavvo lounge her
Lavvo lounge
teambuilding-liste
Hold årets sommerfest hos oss
Sommerfest
Ofte stilte spørsmål:
Hvordan jobber vi som Eventbyrå:
Hva kan du forvente deg av oss Eventbyrå?
Hva blir den «nye normalen» for oss som Eventbyrå?


Våre verdier for å etterleve mottoet vårt:

ÆRLIGHET

Vi tror på fremtiden og lange kundeforhold, derfor verdsetter vi nettopp ærlighet og fleksibilitet i vårt arbeid med våre kunder.
 

KREATIVITET

Når man elsker det man driver med, kommer de nyskapende idéene raskt. Vi bryter ikke ned, men bygger opp. Vi tror på engasjement og store tanker.
 

KUNNSKAP

Kunnskap gjør oss trygge. Trygge på at det vi skal produsere og gjennomføre er det helt absolutt beste for våre kunder og deltagere.
 

ERFARING

Ikke bare har vi holdt på i 15 år, men vi er et eventbyrå som produserer mange events hvert eneste år. Dette gir oss en unik erfaring og gjør oss veldig sterke i gjennomføringsfasen. Erfaring skaper karakter, selvtillit, identitet og trygghet.
 

ENDRINGER

"Change is a wonderful thing", sier Jostein Solheim, CEO i Ben and Jerry's – og vi er helt enige. Endring er positivt fordi det utfordrer oss og er nyskapende. For bedrifter er et event ofte en begynnelse, eller en mulighet, til å påvirke ansatte. Bruk ditt event til å skape endringer.
 

DRØMMER

Vår fantastiske arbeidsplass lar oss være med på å gjøre drømmer, tanker og muligheter til virkelige hendelser og øyeblikk. Vi lever av å tenke stort, og blir gjerne med deg på en reise gjennom drømmer og muligheter. Hvor vi ender opp, finner vi ut av underveis.
 
Ønsker du en mer detaljert beskrivelse av mulighetene eventbyrået Eventgarden kan tilby, eller pris på ditt neste event eller arrangement, så er det bare å ta kontakt. Vi venter på deg!
 
Del denne siden på:
Dette er opplevelser du får hos oss
teambuilding-liste-2
Teambuilding
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
Gamblers night
julebord-liste
Julebord
Julebord
temafest-liste-2
Temafest
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
Konferanse
Oktoberfest hos Eventgarden
Oktoberfest
Oktoberfest
sommerfest-liste
Sommerfest
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Kick-off
Arrangement deadline hos Eventgarden
Deadline
Deadline
Se mer av hva vi kan arrangere
Event
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss