Garden lounge

Din egen lounge!

Garden Lounge – vår nyeste lokasjon! Her kan man virkelig slå seg løs i sin helt egne lounge, i et intimt og smakfullt innredet miljø med mange bruksmuligheter.

Din egen lounge!

Garden Lounge – vår nyeste lokasjon! Her kan man virkelig slå seg løs i sin helt egne lounge, i et intimt og smakfullt innredet miljø med mange bruksmuligheter.
Våre lokasjoner er åpne og vi har ukentlige eventer. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål!
Vår Garden Lounge er perfekt tilrettelagt for å skape unike arrangementer og spennende aktiviteter, både i friluft og innendørs. Stor terrasse og uteplass under «tak», tørt og varmt helårstelt og en villmarkshytte på 70 m2 gir en arrangementskapasitet på tilsammen 230 m2, og passer for 20-150 personer. Garden Lounge har utmerkede konferansefasiliteter for inntil 30 personer.
 

Her er det enkelt å skape en leken atmosfære, der de ulike deltagerne kan finne sin plass. Ønsker du å lage en intern konkurranse med dart, slappe av i våre behagelige sittegrupper, ta en tur i baren? Eller vil du kanskje spille kubb, boccia – eller arrangere annen moro på vårt lille «strandområde»? Her er det ikke rom for å kjede seg, samtidig som gruppen holdes godt samlet.
 
Mat og drikke Eventgarden
Se vår andre lokasjon Lavvo lounge her
Lavvo lounge

Sammen med gode samarbeidspartnere og et engasjert crew møter vi våre kunder med smittende godt humør og profesjonell tilstedeværelse.

Vi har stor arbeidskapasitet og gode samarbeidspartnere innen alt som heter event, catering, servering og gjennomføring. Dette sikrer våre kunder de beste opplevelsene, til konkurransedyktige priser.
 
Se våre prispakker
Bård Sørlie

Har du spørsmål? Ta kontakt!

Bård Sørlie
Prosjekt / Partner
417 82 277 / baard@eventgarden.no
Ta kontakt med oss
Del denne siden på:
Dette er opplevelser du får hos oss
teambuilding-liste-2
Teambuilding
Teambuilding
gamblers-night-liste
Gamblers lounge
Gamblers night
julebord-liste
Julebord
Julebord
temafest-liste-2
Temafest
Temafest
konferanse-liste
Konferanse
Konferanse
Oktoberfest hos Eventgarden
Oktoberfest
Oktoberfest
sommerfest-liste
Sommerfest
Sommerfest
kick-off-liste
Kick-off
Kick-off
Arrangement deadline hos Eventgarden
Deadline
Deadline
Se mer av hva vi kan arrangere
Event
utsagn
MMC Norge AS har benyttet Eventgarden ved en rekke anledninger. Vår opplevelse av Eventgarden er utelukkende positiv. De har meget kompetente mennesker som gjennomfører strålende arrangement…..hver gang.

Rune Gjerstad 
Administrerende direktør /  MMC Norge AS 
utsagn
Eventgarden har laget unike events for oss – som har bidratt til godt samhold og relasjonsbygging på tvers av selskapet. De tar seg av hele prosessen fra a-å og leverer meget høy kvalitet hver gang.»

Kristian Reistadbakken
Direktør byggevare / CSO, Mestergruppen
utsagn
Opplegget hos eventgarden passet oss perfekt, det ble en super teambuilding.

Irene Strøm 
Avdelingsleder elektro & ikt, Rambøll
Firmaer som har brukt oss